Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

046 / 5192 777

O nemocnici

V handlovskej nemocnici poskytujú mladým lekárom možnosti na sebarealizáciu a kariérny rast

22.7.2020

Nemocnica AGEL Handlová poskytuje liečebno-preventívnu starostlivosť pre tisícky obyvateľov spádovej oblasti. Ako svoje pracovisko si ju vyberajú aj mladí lekári priamo po skončení štúdia, v handlovskej nemocnici sú spokojní a majú možnosť kariérneho rastu. Dôkazom toho je aj tamojšia námestníčka pre liečebno-preventívnu starostlivosť MUDr. Lucia Radvanská.

,,V handlovskej nemocnici pracujem od roku 2012, je to moja prvá nemocnica po ukončení vysokoškolského štúdia. V tej dobe som nastupovala na interné oddelenie a pod vedením môjho vedúceho lekára, ktorý je pre mňa lekárskym vzorom, som si našla cestu práve k vnútornému lekárstvu,“ spomína na začiatky MUDr. Radvanská. Námestníčkou pre liečebno-preventívnu starostlivosť je od marca tohto roka. ,,Nástup v epidemiologicky nepriaznivej situácii mi priniesol nové výzvy. Stala som sa súčasťou nášho malého krízového tímu. Dennodenné situácie, problémy, ktoré bolo potrebné vyriešiť a vzájomná podpora z nás urobila priateľov. Vždy sme cítili, aj napriek tomu, že sme malá nemocnica, že sme súčasťou veľkej spoločnosti. Cítili sme podporu a dostali sme odpovede na všetky otázky, vždy keď sme to potrebovali, za čo som veľmi vďačná,“ vysvetľuje MUDr. Radvanská.

Výber svojho povolania neľutuje a pristupuje k nemu so všetkou zodpovednosťou. ,,Za úplný základ, z ktorého sa snažím vo svojej práci vychádzať, považujem dôveru a vzájomnú spoluprácu vo vzťahu pacient a lekár. Niekedy je naozaj umenie presvedčiť pacienta, že jeho zdravie je to najdôležitejšie a aký dôležitý je jeho zodpovedný prístup k svojmu zdraviu. Naopak, za najkrajšiu časť svojej práce považujem každý úsmev a obyčajne neobyčajné ďakujem od každého pacienta. Ďalej je to práca s ľuďmi, ktorým dôverujem a ktorí sú pre mňa inšpiráciou,“ dodáva na záver.

Späť