Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

046 / 5192 777

O nemocnici

Mobilné odberové miesto v handlovskej nemocnici bude testovať aj počas Veľkonočných sviatkov

31.3.2021

Nemocnica AGEL Handlová zabezpečila pre verejnosť bezplatné antigénové testovanie aj počas Veľkej noci s výnimkou Veľkonočnej nedele. Zdravotníci sa starajú, ako vždy počas sviatkov, o štandardné fungovanie nemocnice, všetci pacienti, ktorým to zdravotný stav dovolí, budú prepustení do domáceho liečenia.

„Počas Veľkonočných sviatkov ostáva v plnej prevádzke len Oddelenie dlhodobo chorých a samozrejme covid oddelenie. Situácia vo vývoji pandémie sa zlepšila, aktuálne máme v nemocnici 15 pacientov s potvrdeným koronavírusom a  0 suspektných.  Predpokladáme, že uvedená situácia sa počas sviatkov nezmení a  v nemocnici zostane hospitalizovaných cca 15 pacientov. Potešujúce je číslo covid pozitívnych zamestnancov, nakoľko máme pozitívnych 2  zamestnancov a 2 v karanténe,“ uviedla riaditeľka Nemocnice AGEL Handlová Ing. Marta Eckhardtová, MPH. 

Handlovská nemocnica bude prevádzkovať antigénové testovanie v mobilnom odberovom mieste aj na Veľkonočný piatok, sobotu a na Veľkonočný pondelok:

  • PIATOK  2.4.   od 8.00 do 16.00 hod.
  • SOBOTA  3.4.  od 8.00 do 16.00 hod.
  • NEDEĽA   4.4.  zatvorené
  • PONDELOK  5.4.  od 8.00 do 16.00 hod.  

„Upozorňujeme však verejnosť, že počas Veľkonočných sviatkov nebudeme vykonávať PCR testy,“ doplnila riaditeľka nemocnice. Keďže v nemocnici  naďalej platia prísne protiepidemiologické opatrenia a zákaz návštev, svojich príbuzných nebude možné navštíviť v nemocnici ani počas týchto sviatkov.

Späť