Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

046 / 5192 777

O nemocnici

Handlovská nemocnica rozšírila portfólio služieb pre pacientov

9.9.2016

NEMOCNICA Handlová – 2. súkromná nemocnica, ktorá je členom skupiny AGEL, v týchto dňoch rozšírila portfólio služieb poskytovaných svojim pacientom o činnosti v odbore ortopédia. Vďaka otvoreniu novej ortopedickej ambulancie, ktorej činnosť nadväzuje aj na činnosť jednodňovej zdravotnej starostlivosti v odbore ortopédia, pacienti už nebudú musieť cestovať do iného mesta, či okresu. Ambulancia je zriadená v priestoroch nemocnice s najmodernejšou technikou, erudovaným personálom. Ordinačná doba je vo štvrtok a v piatok od 07.00 do 15.00 hodiny. Odborným lekárom ortopedickej ambulancie je MUDr. Vladimír Gaman, MPH.

Ortopedická ambulancia NEMOCNICE Handlová sa nachádza v zrekonštruovanej budove polikliniky a v súčasnosti zdieľa priestory s algeziologickou ambulanciou. „Zámerom zriadenia ortopedickej ambulancie bolo najmä zlepšenie dostupnosti zdravotnej starostlivosti pre ortopedických pacientov v regióne Handlová. Výhodou pre pacientov je dostupnosť ďalších diagnostických vyšetrení, ktoré ortopéd k správnej a úplnej diagnostike potrebuje (napr. RTG a USG vyšetrenie). Tieto majú pacienti k dispozícii priamo v priestoroch nemocnice,“ uviedol riaditeľ nemocnice MUDr. Ján Belanský, MPH.

Vedenie nemocnice má záujem naďalej podporovať a rozširovať služby svojim pacientom o činnosti, po ktorých je s ohľadom na demografický vývoj regiónu Handlovej a okolia dopyt. „Ortopédia k takým odborom určite patrí a sme radi, že sa nám podarilo získať takého odborníka, akým je  MUDr. Vladimír Gaman, MPH, ktorý sa počas svojho dlhoročného pôsobenia v regióne Hornej Nitry zaslúžil o významný  rozvoj ortopédie a traumatológie. Zaviedol tu niekoľko nových operačných postupov v ortopédii, vrátane implantácií nových typov náhrad bedrového kĺbu, a tiež  implantáciu náhrad  kolenného zhybu.  Je  krajským odborníkom  MZ SR v ortopédii a v súčasnosti svoje bohaté klinické skúsenosti odovzdáva aj pacientom v špecializovanej nemocnici A-KLINIK BRATISLAVA,“ dodal riaditeľ.

V súčasnej dobe je ambulancia zmluvným partnerom ZP Dôvera, avšak vedenie nemocnice rokuje o uzatvorení zmluvného vzťahu aj s ďalšími zdravotnými poisťovňami - ZP Union a VšZP.  Napriek tejto skutočnosti môžu byť poistenci ZP Union a VšZP v ortopedickej ambulancii MUDr. Gamana ošetrení ako samoplatcovia. „Verím, že potrebu ortopedickej ambulancie v Handlovskom regióne  pozitívne vyhodnotia aj zvyšné zdravotné poisťovne k spokojnosti svojich poistencov,“ uzavrel MUDr. Belanský.

Na ortopedické vyšetrenie sa možno objednať na telefónnom čísle 046/5192 730.

Späť