Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

046 / 5192 777

O nemocnici

Športové popoludnie v handlovskej nemocnici

1.7.2017

Zamestnanci NEMOCNICE Handlová sa stretli v areáli športovo-relaxačného centra HUTIRA v Handlovej. Uskutočnilo sa tu športové popoludnie zamestnancov nemocnice, na ktorom si okrem neformálnych rozhovorov a zábavy zmerali sily v tradičných aj netradičných športových disciplínach.

K tradičným športom, ktorým sme sa mohli venovať, patrili minigolf, tenis alebo volejbal. Najväčší záujem vzbudila lezecká stena, na ktorú si skoro každý skúsil  úspešne vyliezť.  Pretože nás pri lezení istili inštruktori, nezvýšili sme počet výkonov na žiadnom z pracovísk nemocnice.

Takýto naozaj vysiľujúci výkon si vyžiadal povinné posilnenie. To predstavovalo guľáš, ktorý chutil všetkým. Po ňom prišli na rad netradičné disciplíny.

Družstvá zastupujúce jednotlivé pracoviská si zmerali sily v hádzaní infúznej fľaše na  cieľ alebo naplnení močového pohára injekčnou striekačkou. Vyvrcholením športovej časti popoludnia bola súťaž družstiev v preťahovaní lanom, ktorá je vždy zdrojom humoru aj športového zápalu. Najlepšie výkony boli ocenené diplomom a zaujímavými cenami.

Čas strávený aktívnym pohybov ubehol veľmi rýchlo. Domov všetci odchádzali príjemne unavení, plní športových zážitkov, ale najmä oddýchnutí.

Späť