Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

046 / 5192 777

O nemocnici

Komárňanský lekár medzi víťazmi TOP Lekári 2020

30.9.2020

Patrí medzi slovenskú lekársku špičku. Nemocnica AGEL Komárno sa môže pochváliť svojim gastroenterológom MUDr. Csabom Podlupszkim. V ankete TOP Lekári 2020 sa umiestnil na druhom mieste v špecializácii gastroenteorológia. Anketa sa realizovala už po šiestykrát a konečné poradie je výsledkom hlasovania odborníkov a čitateľov Zdravotníckych novín v rámci projektu TOP lekári na Slovensku.

,,V prvom rade ma veľmi milo prekvapila už samotná nominácia. To, že som v takej silnej zostave, kde boli poprední predstavitelia slovenskej gastroenterológie skončil na druhom mieste, ani veriť sa mi nechcelo. Chcel by som poďakovať každému, kto za mňa hlasoval. Veľmi si to vážim a toto druhé miesto mi dáva silu aj do budúcna a presvedčilo ma v tom, že to čo robím, asi robím slušne a dobre. Myslím si, že to je najdôležitejšie, aby človek nezabudol na svoje korene,“ uviedol ocenený lekár z gastroenterologického centra Nemocnice AGEL Komárno.

Rodák zo Štúrova vyštudoval Lekársku fakultu Univerzity Komenského v Bratislave. Od roku 1997 pracuje v komárňanskej nemocnici, prvých šesť rokov na internom oddelení. Popri tejto práci v roku 2000 úspešne zložil I. kvalifikačnú atestáciu v odbore interná medicína. Od roku 2003 pôsobí ako odborný lekár v gastroenterologickej ambulancii, po úspešnom absolvovaní II. kvalifikačnej atestácie v odbore gastroenterológia v roku 2004 ako samostatný gastroenterológ. Jeho prácu a celkový prístup si chvália pacienti aj kolegovia. ,,Pánovi doktorovi gratulujem k oceneniu, ktoré získal. Som hrdý na kolegu a veľmi sa z jeho ocenenia teším. Kolega Podlupszki predstavuje všetko to, čo my pacienti potrebujeme. Je lekár, odborník, učiteľ, psychológ, kamarát. Všetko toto vo svojom živote  dokázal a sme  veľmi radi, že takého kolegu  tu v Komárne máme.  Prajem mu aj naďalej veľa profesijných úspechov, spokojných pacientov   a najmä veľa zdravia, spokojnosti a radosti.,“ uviedol medicínsky riaditeľa západného klastra AGEL SK MUDr. Rudolf Pelikán na margo úspechu, ktorý ocenený lekár dosiahol.
Späť