Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

046 / 5192 777

O nemocnici

V Nemocnici AGEL Handlová v piatok otestovali takmer 500 ľudí

9.11.2020

Nemocnica AGEL Handlová sa v piatok opäť zapojila do celoplošného testovania obyvateľov na koronavírus COVID-19. Za deň celkovo odobrali zdravotníci vzorky 490 testovaným zamestnancom, ich rodinným príslušníkom a hospitalizovaným pacientom.

„Počas minulého piatku sme antigénovými testami otestovali 490 zamestnancov nemocnice, ich príbuzných, ale aj pacientov, zachytili sme spolu 5 pozitívnych prípadov. Oba uplynulé víkendy boli pre nás náročné, avšak naše tímy to zvládli perfektne, a to aj napriek vysokému zaťaženiu počas predošlých týždňov,“ hovorí námestníčka pre ošetrovateľstvo Mgr. Tatiana Gregušová, dipl. s. Jej slová potvrdzuje aj riaditeľka nemocnice Ing. Marta Eckhardtová, MPH: „Chcela by som opätovne poďakovať všetkým, ktorí sa zapojili do testovania, že aj napriek tomu, že predchádzajúce týždne pracovali od rána do večera, odbery zvládli s dobrou náladou.“

Nemocnica AGEL Handlová funguje aj napriek epidémii koronavírusu v štandardnom režime, pre pacientov sú otvorené všetky ambulancie a vykonávajú sa aj operačné zákroky. ,,Prebiehajú aj rehabilitačné procedúry, cvičenia s fyzioterapeutmi a röntgenové vyšetrenia,“ dodáva riaditeľka nemocnice.

Späť