Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

046 / 5192 777

O nemocnici

Nemocnica AGEL Handlová robí antigénové testovanie proti covidu za poplatok 5 EUR

17.8.2021

Nemocnica AGEL Handlová od dnes spustila pre verejnosť možnosť dať sa otestovať antigénovými testami. V zmysle nariadenia ministerstva zdravotníctva bude mobilné odberové miesto priamo v nemocnici fungovať 7 dní v týždni, 8 hodín denne. Poplatok za antigénový test ministerstvo stanovilo na 5 EUR.

Handlovská nemocnica je jednou zo siedmich desiatok zdravotníckych zariadení, ktoré znovu testujú proti koronavírusu aj nekomerčnými testami. ,,Od 17. augusta znovu realizujeme antigénové testovanie. Poplatok za jeden test je 5 EUR, ktorý každý testovaný uhradí v pokladni nemocnice v budove Polikliniky,“ informuje riaditeľka Nemocnice AGEL Handlová Ing. Marta Eckhardtová, MPH. Testovať sa bude tak, ako doteraz v nemocničnej časti  (v budove vrátnice) od pondelka do nedele, v čase od 7.00 hod do 15.30 hod. ,,Zatiaľ môžu prísť ľudia aj bez objednania sa. Po spustení objednávkového systému sa budú môcť objednať na vyšetrenie cez stránku www.korona.gov.sk,“ vysvetľuje riaditeľka nemocnice. Výsledok testu bude zasielaný prostredníctvom SMS notifikácie.

Nemocnica AGEL Handlová stále ponúka aj viaceré druhy PCR testov vrátane výhodných rodinných balíčkov. Za tento komerčný produkt je potrebné zaplatiť a objednať sa na test vopred buď na webe www.agellab.sk, alebo na rezervacie.agel.sk.

Späť