Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

046 / 5192 777

O nemocnici

V handlovskej nemocnici sa otvára urologická ambulancia

1.10.2021

Nemocnica AGEL Handlová neustále zvyšuje kvalitu poskytovanej zdravotnej starostlivosti a svojim pacientom rozširuje služby. Jednou z aktuálnych noviniek je otvorenie urologickej ambulancie, ktorá začne svoju činnosť od 4. októbra pod vedením MUDr. Violy Filipovičovej.

MUDr. Viola Filipovičová predtým pracovala na urologickom oddelení Fakultnej nemocnice Brno, v popradskej nemocnici a v NsP Prievidza so sídlom v Bojniciach. Jeden rok viedla urologickú ambulancii v Nemocnici Žiar nad Hronom. "V našej ambulancii bude poskytované komplexné spektrum urologickej starostlivosti. Zahŕňa diagnostiku a liečbu zápalových ochorení močových ciest, sexuálne prenosných ochorení, nezhubného zväčšenia prostaty, hyperaktívneho močového mechúra či inkontinencie moču. Cieľom činnosti urologickej ambulancie je tiež starostlivosť o pacientov s neurologickými ochoreniami a z toho vyplývajúcimi ťažkosťami s močením,“ vysvetľuje lekárka. Taktiež budú vykonávané preventívne prehliadky u mužov za účelom prevencie karcinómu prostaty, bude možné aj vyšetrenie pacientov s poruchami erekcie, ejakulácie, diagnostika syndrómu nedostatku testosterónu, diagnostika a očkovanie HPV u mužov. 

"Výhodou je, že ak počas vyšetrenia zistíme, že je potrebná operácia, v rámci jednodňovej zdravotnej starostlivosti bude poskytované spektrum výkonov zazmluvnených poisťovňami. Zdravotná starostlivosť bude poskytovaná aj detským pacientom,“ hovorí MUDr. Viola Filipovičová. Urologická ambulancia bude ordinovať v pondelok a štvrtok od 7.00 do 15.00 hod. a objednávky pacientov budú vybavené telefonicky na čísle 046/5192733 od 4. októbra 2021.

Späť