Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

046 / 5192 777

O nemocnici

Handlovská nemocnica si vyslúžila ocenenie mesta

26.5.2022

Výnimočné osobnosti a kolektívy, ktoré v uplynulých dvoch rokoch preukázali snahu, silu a odhodlanie v ťažkých časoch, sa radnica mesta Handlová rozhodla oceniť. Odmenu mesta z rúk primátorky prevzala v mene Nemocnice AGEL Handlová jej riaditeľka Ing. Marta Eckhardtová, MPH

Od začiatku pandémie Covid-19 v marci 2020 až do nedávnych dní boli hektickým obdobím, na ktoré sa nikto z nás nevedel pripraviť. Aj keď sa pandémia dotkla každého z nás a všetkých oblastí života, asi najviac záťaže, zmien, náročnosti a nasadenia pocítilo zdravotníctvo. Samospráva mesta Handlová sa v snahe v ťažkom období podať pomocnú ruku obyvateľom obrátila aj na handlovskú nemocnicu.  Vďaka promptnému prístupu vedenia nemocnice bolo zabezpečené pravidelné testovanie, zriadenie mobilných odberových jednotiek a všetko, čo bolo v danej chvíli potrebné. ,,Poďakovanie za pomoc, ľudskosť a pochopenie patrí vedeniu nemocnice a veľké ďakujeme za hodiny práce a láskavý prístup jej zamestnancom. Ocenili sme ľudí, ktorí veria tomu, čo robia. Ľudí a kolektívy, ktorí toho robia mnoho a možno ešte viac nie pre seba a svoju popularitu, ale pre iných ľudí. Ako primátorka mesta úprimne ďakujem za túto oporu pre nás všetkých ,“ uviedla primátorka Handlovej Mgr. Silvia Grúberová.

 

,,Ocenenie mesta Handlová si veľmi vážim. Odmena mesta Handlová bola udelená nemocnici za pomoc pri zvládaní pandémie Covid-19 a pomoc mestu pri organizovaní povinného testovania. Ide o ocenenie práce celého kolektívu zamestnancov, osobitne pracovníkov pracujúcich v  MOM a na covidovom oddelení. Som veľmi potešená, že primátorka a mestské zastupiteľstvo ocenilo ťažkú  prácu zamestnancov v tak náročnom období, akým pandémia bola,“ poďakovala Ing. Marta Eckhardtová,  MPH, riaditeľka Nemocnice AGEL Handlová.

 

Späť