Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

046 / 5192 777

O nemocnici

Vianočný režim v handlovskej nemocnici sa týka najmä ambulancií

19.12.2022

Nemocnica AGEL Handlová už o pár dní, tak ako každý rok o tomto čase, prechádza do vianočného režimu. Ten sa týka najmä ambulancií, väčšina lôžkových oddelení zostáva v prevádzke aj počas sviatkov. Vianočný režim začne postupne od 21. decembra a potrvá až do januára 2023.

Vianočný režim v handlovskej nemocnici sa začne 21. decembra, odkedy čerpá dovolenku neurologická ambulancia. O deň neskôr sa pridajú geriatrická, chirurgická a cievna ambulancia, ale aj oddelenie jednodňovej zdravotnej starostlivosti a sonografické pracovisko. V piatok 23. decembra neordinujú ani lekári v algeziologickej, urologickej, pľúcnej, diabetologickej a fyziatricko-rehabilitačnej ambulancii.

 

Zdravotnú starostlivosť budú počas vianočného režimu poskytovať bez obmedzení lôžkové oddelenia následnej zdravotnej starostlivosti, a to oddelenie dlhodobo chorých a dom ošetrovateľskej starostlivosti. V prevádzke zostávajú tiež oddelenie klinickej biochémie, oddelenie fyziatrie, balneológie a liečebnej rehabilitácie a  rádiodiagnostické pracovisko.

 

„Každoročne sa pred Vianocami snažíme prepustiť pacientov, ktorých zdravotný stav to dovoľuje do domáceho liečenia. Predpokladáme, že počas sviatkov bude v našej nemocnici hospitalizovaných približne 20 pacientov, personálne máme prevádzku vo vianočnom režime pokrytú aj napriek čerpaniu dovoleniek,“ uviedla riaditeľka handlovskej nemocnice Ing. Marta Eckhardtová, MPH. s tým, že do 11. januára budú postupne v prevádzke všetky ambulancie a oddelenia v štandardnom režime.

Späť