Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

046 / 5192 777

O nemocnici

Zrekonštruované oddelenie handlovskej nemocnice už naplno slúži pacientom

19.1.2023

Posledný mesiac roku 2022 sa v Nemocnici AGEL Handlová niesol aj v znamení stavebného ruchu. Rekonštruovalo sa oddelenie dlhodobo chorých II, ktorého činnosť musela byť z dôvodu prebiehajúcich prác pozastavená. V januári bola prevádzka opätovne spustená a dnes už naplno slúži pacientom.

Rekonštrukcia oddelenia dlhodobo chorých II v mesiaci december obmedzila jeho činnosť. Stavebné práce sa týkali spoločných priestorov pre pacientov, napríklad chodby a jedálne, zrenovovaná bola tiež kuchynka, ktorá slúži na uskladňovanie a rozdeľovanie stravy pre pacientov. Na oddelení s kapacitou 20 lôžok pribudli aj dve nadštandardné izby.

 

„Oddelenie doposiaľ nedisponovalo nadštandardnými izbami, preto nás veľmi teší, že sa nám ich v rámci rekonštrukcie podarilo zrealizovať. Dve nadštandardné jednolôžkové izby majú spoločnú predsieň so šatníkovými skriňami a tiež nové sociálne zariadenie so sprchovacím kútom, toaletou a umývadlom so zrkadlom. Na izbách majú pacienti k dispozícii televíziu, rádio, klimatizáciu a v najbližšej dobe pribudne ešte chladnička spoločná pre obe izby,“ informovala riaditeľka Nemocnice AGEL Handlová Ing. Marta Eckhardtová, MPH.

 

Celková výška investície dosiahla sumu približne 70 tisíc eur. „Teší nás, že aj takouto formou sa nám darí zvyšovať nielen úroveň poskytovanej starostlivosti, ale veríme, že aj komfort pacientov počas hospitalizácie,“ uzatvorila riaditeľka.

Späť