Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

046 / 5192 777

O nemocnici

V Nemocnici AGEL Handlová platí zákaz návštev

22.2.2023

V Nemocnici AGEL Handlová začína dnešným dňom, t.j. od 22. februára 2023 platiť zákaz návštev na lôžkových oddeleniach. Potreba dočasného zákazu návštev vyplynula zo zhoršenej epidemiologickej situácie.

„S platnosťou od 22. februára 2023 až do odvolania platí v Nemocnici AGEL Handlová zákaz návštev na lôžkových oddeleniach. Primárnym zámerom je ochrana nášho personálu a pacientov, v dôsledku nepriaznivého vývoja epidemiologickej situácie v súvislosti s ochorením COVID-19, ale aj zabránenie ďalšiemu šíreniu tohto ochorenia,“ informovala námestníčka pre liečebno-preventívnu starostlivosť MUDr. Lucia Radvanská.

 

V prípade pacientov v terminálnom štádiu ochorenia, alebo z dôvodu návštevy kňaza je možné udeliť výnimku pri dodržaní prísnych epidemiologických opatrení. Možnosť zabezpečenia osobných potrieb pacientov je denne, kedy môžu príbuzní odovzdať veci službukonajúcemu personálu na oddelení.

Späť