Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

046 / 5192 777

O nemocnici

Návštevy pacientov handlovskej nemocnice sú opäť povolené

6.3.2023

Nemocnica AGEL Handlová od 6. marca 2023 opätovne povolila návštevy hospitalizovaných pacientov. Vedenie nemocnice apeluje na dôležitosť dodržiavania protiepidemiologických opatrení.

Návštevy v handlovskej nemocnici boli od 22. februára zakázané z dôvodu nepriaznivého vývoja epidemiologickej situácie v súvislosti s ochorením COVID-19. Od pondelka 6. marca sú však opätovne povolené. „Príbuzní či známi, ktorí prídu svojich blízkych navštíviť, nesmú mať príznaky respiračného ochorenia. Pri návšteve v nemocnici musia použiť respirátor FFP2 alebo FFP3. Na túto povinnosť by sme chceli apelovať preto, aby nedošlo k opätovnému zhoršeniu epidemiologickej situácie, ale predovšetkým, aby sme ochránili našich hospitalizovaných pacientov. Veríme, že je to aj v záujme ich blízkych,“ uviedla námestníčka pre liečebno-preventívnu starostlivosť MUDr. Lucia Radvanská.

 

Návštevné hodiny sú v Nemocnici AGEL Handlová každý pracovný deň v čase od 15. do 17. hodiny, rovnako aj počas víkendov. Návštevu je vhodné si vopred telefonicky dohodnúť s personálom príslušného oddelenia.

Späť